Huisartsenpraktijk HAAZEN

OPGELET: vanaf maart 2019 vervallen de inloopspreekuren tussen 17 en 18u. We zullen in de plaats werken na afspraak. 

Nieuws: Wijzigingen in ons artsenteam.

Dokter Laura Peeters verlaat per 31/08/2018 Huisartsenpraktijk Haazen, maar wordt opgevolgd door 2 nieuwe HAIO’s

Eind augustus loopt zoals afgesproken het opleidingsjaar van dokter Laura Peeters bij onze huisartsenpraktijk ten einde. Het jaar is voorbijgevlogen, want het lijkt soms alsof zij er net is. Wij hebben Laura leren kennen als een vriendelijke en competente dokter en zijn enerzijds blij haar in ons team gehad te hebben en anderszijds blij te hebben kunnen bijdragen aan haar ontwikkeling als huisarts. Wij bedanken dokter Peeters voor haar inzet in onze praktijk en wensen haar succes bij het laatste jaar van haar opleiding.

Met de aanwerving van twee nieuwe HAIO’s (huisartsen in opleiding) per 1 september en 1 oktober garanderen wij dat ook volgend jaar er voldoende artsen in onze praktijk zijn en wij hebben opnieuw gekozen voor vrouwelijke artsen zodat wij ook wat man-vrouw-verhouding een evenwichtig team blijven.

Per 1 september start dokter Evelyne Huyghe haar praktische huisartsenopleiding binnen huisartsenpraktijk Haazen. Zij behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Antwerpen. Dokter Huyghe zal begeleid worden door dokter Patrick Haazen bij haar vervolgopleiding tot huisarts.

Per 1 oktober start nog een nieuwe arts in onze praktijk. Vanaf die datum begeleidt dokter Erik Haazen immers na dokter Laura Peeters opnieuw een huisarts in opleiding. Dokter Kimberley De Vocht studeerde net zoals dokter Evelyne recent af als arts aan de Universiteit van Antwerpen en kiest voor onze praktijk om haar opleiding tot huisarts mee vorm te geven. 

Wij heten beide dokters hartelijk welkom in ons team. Wij zijn blij met hun komst en enthousiasme voor het vak huisarts en engageren ons om hen te begeleiden tot moderne huisartsen!

 

Binnenkort zullen ook wij starten met online afspraken. We zijn onze aggenda's aan het afstemmen zodanig dat dit mogelijk zal worden. Hou onze website in de gaten!

 


 

NIEUWS: vanaf 01 januari 2018: wijziging inloopspreekuren

Vrije spreekuren worden zeldzaam in Wilrijk. Ook wij hebben hier kritisch bij stilgestaan. Aangezien wij toegankelijkheid belangrijk vinden, handhaven wij onze inloopspreekuren. Vanaf 01/01/2018 is er elke werkdag inloopspreekuur op volgende tijdstippen:

Ochtend: van 8.30u. tot 9.30u.

Avond: van 17.00u. tot 18.00u.

Voor verdere info zie rubriek Praktijkinfo - Inloopspreekuren


NIEUWS  vanaf 11 december 2017: nieuwe openingsuren secretariaat

Het secretariaat zal nog elke werkdag geopend en telefonisch bereikbaar zijn van
8.00u. tot 13.30u. Tussen deze uren kan u een afspraak maken of documenten komen ophalen. Vanaf 13.30u. is het secretariaat niet meer bemand.


NIEUWS 01 september 2017: start dr. Laura Peeters

Vanaf 1 september 2017 sluit dokter Laura Peeters
als huisarts in opleiding (Haio) voor een jaar aan bij ons team.


Een Haio is een afgestudeerde arts die zijn / haar opleiding
in de specialisatie huisartsgeneeskunde voortzet.


Dr. Peeters zal zelfstandig consultaties en huisbezoeken verrichten.


Elk patiëntencontact zal met de praktijkartsen besproken worden tijdens of na de raadplegingen. Op deze manier blijft uw huisarts ook permanent op de hoogte van uw gezondheidstoestand.

Wanneer de afsprakenlijst van uw vaste arts volzet is, is de haio daarom een volwaardig alternatief als u snel geholpen wil worden in een drukke periode.


NIEUWS 09 augustus 2017: tweede kindje voor dr. Erik Haazen

 


NIEUWS 08 juni 2017: Laura Peeters start als huisarts in opleiding (HAIO) bij HAMEDO

Vanaf 1 september zal dokter Laura Peeters als de specialisatie van arts naar huisarts starten bij onze huisartsenpraktijk voor de periode van 1 jaar. Wij zijn ervan overtuigd met dokter Peeters een enthousiaste en geëngageerde dokter toe te voegen aan ons team.


NIEUWS 14 februari 2017:  Ysaline de Posson start als Eerste-Lijns- Psycholoog (ELP) bij HAMEDO

Vanaf maart 2017 zal Ysaline de Posson als psycholoog werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk. Meer informatie vindt u verder op deze website.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Terug